Често Задавани Въпроси

Често Задавани Въпроси

В този раздел ще намерите отговори на най-често задаваните въпроси относно работата с нашата платформа AiFlux. От информация за технологията, която използваме, до подробности за ценовите ни планове и поддържаните размери на изображенията - тук ще намерите всичко, което ви трябва да знаете, за да използвате AiFlux ефективно и успешно.

Как работи AiFlux?

AiFlux е иновативна платформа за генериране на изображения, която използва изкуствен интелект за създаване на уникални изображения по ваш избор. Нашата платформа се задвижва от DALL-E и Stable Diffusion API, което ни позволява да предоставяме висококачествени и детайлни изображения.

Какви размери на изображения мога да генерирам с AiFlux?

AiFlux поддържа генерирането на изображения в различни размери, включително 256x256, 512x512 и 1024x1024 пиксела. Това ви позволява да изберете оптималния размер за вашия конкретен проект или нужда.

Как мога да запазя изображенията, които съм генерирал с AiFlux?

Всички изображения, които генерирате чрез AiFlux, се запазват на нашия сигурен сървър за период от поне 1 ден до неограничено време, в зависимост от избрания от вас план. Това ви осигурява спокойствие и удобство, знаейки, че вашите изображения са винаги на разположение, когато ви трябват.

Мога ли да използвам генерираните изображения за търговски цели?

Да, всички изображения, които генерирате чрез AiFlux, са ваша собственост. Вие имате пълните авторски права върху тях и сте свободни да ги използвате или продавате по начин, който отговаря на вашите нужди и цели.


 

Използваме бисквитки, за да персонализираме вашето преживяване. Продължавайки да посещавате този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки